H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | COSM

Tervezte: Studio 7.5

COSM

#görgős karfás munkaszék #görgős szék #irodai szék #ülőbútor #dolgozói forgószék #vezetői forgószék #ergonomikus szék #cosm
HOME > TERMEKEK > ULOBUTOROK > DOLGOZOI_FORGOSZEKEK > COSM

Cosm

Termékleírás:

A Cosm székre speciálisan jellemző, hogy a három különbözõ magasságú – alacsony, közepes és magas háttámlás – változat is ugyanazokból az elemekbõl áll, ugyanolyan a formája, felépítése és mechanikája. A szék különleges kényelmét a szalagszerûen körbefutó rugalmas, a speciálisan ehhez a székhez fejlesztett váznak és az erre ráfeszített és hozzá cippzározott elasztikus anyagnak köszönheti. Az ülõlap és a háttámla egybefüggõ felületet alkot, nincs rés a kettõ között. A váz és az anyag egyszerre erõs és rugalmas, szabad mozgást és szellõzést enged a testnek, miközben a gerincoszlopot megtámasztva folyamatos kapcsolatot tart fenn a háttal.

Amikor beleülünk a Cosmba, akkor nem érezzük rögtön, hogy hátradõlünk, hanem azt, hogy a szék természetes egyenes pozícióban tartja a hátat. A magas háttámlás változat nyújtja a legjobb megtámasztást. A Cosm tervezõi teljesen újragondolták a kartámlát is, és megalkották a leafarmrestet, amely különlegesen szép formája mellett akkor is kitûnõ szögben támasztja meg a könyököt, mikor a szék az asztalhoz közel van tolva és az alkar az asztallapon pihen. Ha valaki nem szereti a kartámlát, akkor választhatja anélkül is a széket, vagy hagyományos fix, illetve állítható magasságú változatban.

A szék áramvonalas, gyönyörû formáját még légiesebbé teszi, hogy minden alkatrésze, még a görgõi is azonos színűek: a Studo White, Carbon grey, Graphite dark grey alapszínek mellett igazán különleges hatást kelt a Canyon mélypiros, a Glacier jégkék és a Nightfall sötétfekete színe. A Cosm az innovatív mechanika, az anyagok és a formajegyek mellett magában hordozza a Herman Miller DNS-ét is, amit a természetesen kiegyensúlyozott mozgásban, a gerinc teljes megtámasztásában és a dinamikus szerkezetben lehet összefoglalni.

FIRA ERGONOMICS EXCELLENCE DÍJAT NYERT A HERMAN MILLER COSM SZÉKE!Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework