H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
HermanMiller referencia | BP Agora HUB

2024-07-24

BP Agora HUB

HOME > REFERENCIAK > IPAR_ES_KAPCSOLODO_SZOLGALTATOK > BP_AGORA_HUB
Tervezés: 2021-06-04 Tervező: DVM Group Méret: 22 000 m² Helyszín: Váci út 116-118 1133 Budapest Hungary Kivitelezés: 2021-06-04 Építész: BIG Architects Irodaház: Agora HUB Üzemeltető: HB Reavis Fejlesztő: HB Reavis Partnerek: Europa Design, Herman Miller

Az Agora Hub épületében kialakított irodát 2020. szeptemberében vették birtokba. Összesen 7 emeleten, 22.000 négyzetméteren, 1000 négyzetméternyi terasszal fogadják a kollégákat. Mintegy 1800 munkaállomás, 250 tárgyaló és alkotó/kreatív terület, valamint a jóllétet támogató helyiségek és lehetőségek kerültek kialakításra. A környezetvédelmi innovációk felé haladó energiavállalat az új irodatér berendezésekor is kifejezte a zöld környezet, a munka-magánélet egyensúly, a társadalmi felelősségvállalás és a közösségépítés fontosságát, ahol az egyén kerül a középpontba. A British Petrolnak az Agora Hub épületében található új irodája nagyon jó példa arra, amikor egy cég kiemelten kezeli munkatársainak kényelmét, hiszen tudatában van annak, mennyire befolyásolja a munkavállalói elégedettség a hatékonyságot. A másik fő szempont a fenntarthatóság volt az új iroda berendezésénél. Az Europa Design által képviselt Herman Miller Cosm széke mindkét követelménynek megfelelt. Nem véletlen, hogy a Cosm görgős székre esett a választás, hiszen a Herman Miller a világ vezető gyártójaként több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a székergonómia, anyaghasználat, innováció és környezetbarát gyártás területén. Egyik legújabb fejlesztésük a Cosm szék, amely üléskényelemben kiemelkedő, 95%-ban újrahasznosítható. A British Petrol több mint 1600 db Cosm széket vásárolt dolgozóinak. A Herman Miller Cosm görgős munkaszékeivel, Setu tárgyalószékeivel, az Andreu World tárgyalószékeivel, a Wilkhahn, Pedrali, Profim, Artifort foteleivel, puffjaival örömmel járultunk hozzá, hogy élmény legyen az új irodájukban dolgozni.
AZ ÉV FENNTARTHATÓ ÉS CSALÁDBARÁT IRODA 2020 GYŐZTESE


CIKK A GYŐZTESRŐLVIDEÓ A DÍJ ÁTADÁSÁRÓL


A munkavállaló jólléte hatékony munkavégzést eredményez. Örülünk, hogy részesei lehetünk olyan projekteknek, ahol az ember és a környezetvédelem van fókuszban az irodai tér kialakításában.

„Célunk egy olyan könnyen használható, alakítható és inspiráló irodatér kialakítása volt, amely kihozza kollégáinkból a maximumot, teret enged az együttműködésnek és amely a legújabb technológiai eszközöket használja. A tervezéskor nemcsak a fizikai, digitális és érzelmi dimenzióira koncentráltunk, de a jövőre is készülve mindezt a rugalmasság, fenntarthatóság, tehetséggondozás és jól-léti stratégián keresztül vizsgáltuk. A követett irányt modernizációs törekvéseink és az irodák megváltozott szerepe egyaránt befolyásolta.
Olyan változatos, befogadó és digitális munkahelyet hoztunk létre, ahol mindenki otthon érezheti magát és lehetőséget kap a munkakörének, feladatainak és személyiségének leginkább megfelelő tér és technológia kiválasztásához.

Fenntarthatósági törekvéseink megragadhatóak a felhasznált alapanyagokban és környezettudatos épületüzemeltetésben: 1000 négyzetméternyi zöldterület, természetes anyagok használata, napelemek által támogatott energiaellátás, esővíz felhasználásra öntözésre, adaptív fényerő- és hőmérsékletszabályozás, papírpoharak és flipchartokat kivezetése, nyomtatók számának megfelezése, elektromos autó töltési pontok a mélygarázsban.” – BP Év Irodája 2020 nevezési pályázati anyag

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework