H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | FLO MONITORKAR

FLO MONITORKAR

#monitor kar # laptop tartó # home office # irodai kiegészítő # recepció # hotel # iroda # office # bank #
HOME > TERMEKEK > KIEGESZITOK > MONITORTARTO_KAROK > FLO_MONITORKAR

A Flo monitorkarok dinamikus mozgathatósága lehetõvé teszi egy vagy több eszköz tökéletes pozicionálását, melyhez minimális erõfeszítés szükséges. Ez az innovatív fejlesztés széles spektrumban kínál beállítási lehetõséget, így a monitort/monitorokat a legmegfelelõbb helyzetbe tudjuk állítani egyetlen érintéssel. A Flo szabadalmaztatott „geometric spring” technológiája dinamikus kezelhetõséget ad a karoknak, biztosítva az egyszerû mozgatást.

Red Dot:

A Red Dot Design díj és a Cradle to Cradle Silver tanúsítvány büszke tulajdonosaként a CBS Flo könnyedén ötvözi az esztétikát a kiváló funkcionalitással. 
A Flo-nak van a legkiválóbb illesztése az összes „dinamikus” monitorkar közül, amely lehetõvé teszi a képernyõk cserélhetõségét bemeneti (érintõképernyõ) vagy kimeneti (olvasó) eszközként. 
A Flo felhasználható egy, vagy két monitoros képernyõ támogatására, és tablettaállványként / iPad tartóként is könnyedén mûködik. Tökéletesen illeszkedik a képernyõk különbözõ beállításaival az adott munkakörnyezet igényei szerint.

Red Dot dizájndíj (Red Dot Design Award):

egy olyan dizájn tematikájú pályázati rendszerû verseny, melyben a "Red Dot", azaz "piros pont" a minõség védjegye. 
A résztvevõk száma évrõl évre fokozatosan növekszik. 2014-ben például összesen több mint hetven országból érkeztek a nevezések (16 500-nál is több), Algériától az Amerikai Egyesült Államokig. 
A világ egyik legrangosabb design elismerésén a három típusú megmérettetésen három, versenyenként különbözõ összetételû és számú, illetve évente is változó, nemzetközi szakértõ zsûri válogat – tervezõktõl a professzorokon át a szaksajtó munkatársaiig. A díjak elnyeréséért hagyományosan a legnagyobb cégek, intézmények – mint az Apple Inc., a BMW vagy a Van Gogh Múzeum – is versenybe szállnak.

A díjnyertes Flo a maga nemében tökéletes. Az új, szabadalmaztatott geometriai technológia kifejlesztésével még dinamikusabb mozgást ad az eszköznek, könnyû kezelhetõsége hozzájárul a monitorok gyors és egyszerû beállításához. A piacon egyedülálló termék, hiszen a megfelelõ pozicionálás óvja a szemünket.
A Flo monitor állványra egy életre szóló garancia vonatkozik, és minimális ókolábnyomot hagy a környezetben, korlátozott számú alkatrész felhasználásával, páratlan tervezési tisztasága miatt. 

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework