H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
HermanMiller referencia | Hiya Hungary Kft.

2023-12-09

Hiya Hungary Kft.

HOME > REFERENCIAK > INFORMATIKA_ES_TAVKOZLES > HIYA_HUNGARY_KFT
Tervezés: 2022-01-03 Méret: 218 nm Helyszín: 1066, Budapest, Mozsr u.16. Kivitelezés: 2022-01-03

A Hiya Hungary Kft. küldetése a hívások azonosításának modernizálása a bizalom, azonosíthatóság és intelligencia kulcsszavakra fókuszt helyezve. A Hiya által fejlesztett alkalmazás azonosítja a fogadni kívánt hívásokat, és blokkolja a nemkívánatos számokat, összekapcsolja a vállalkozásokat ügyfeleikkel, és segít a szolgáltatóknak, hogy mindenki számára biztonságossá tegyék hálózataikat.
Irodánk a Hiya applikációjának fejlesztőinek, mérnökeinek minden napi munkáját támogatva nyújt helyet a kreativitásuk kibontakoztatására, megteremtve a szocializálódás színtereit, lehetőségeit.
Irodájuk bővítésére ezen színterek árnyalását tűzték ki célul, amely egy újabb emeleten történő kialakítással, az irodaterület teljes felújításával járt a már meglévő bérleményüktől 2 emelet különbséggel. A terület teljes renoválásának projektjében a régi kor irodai adottságait modernizálták kollégáink igényeihez igazodva mind gépészeti, mind elektromos fejlesztésekkel, design megoldásokkal, egyedi irodai és konyhabútorral, matricákkal és falbetétekkel, nyílászáró cserékkel a kényelmes, zavartalan ám látványaiban már megszokott barátságos környezetet megteremtve.


 SZAVAZOK RÁ MOST 

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework