H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
HermanMiller referencia | Római Irodaház Kft.

2023-09-27

Római Irodaház Kft.

HOME > REFERENCIAK > IPAR_ES_KAPCSOLODO_SZOLGALTATOK > ROMAI_IRODAHAZ_KFT
Kivitelezés: 2020-03-31
Modern agora a Római Irodaházban
 
Életre kelt az agora az MVM székházban. A Római Irodaház impozáns, nagyvonalú központi auláját és a hozzá kapcsolódó közösségi tereket – az éttermet, a kávézót és a coworking irodát úgy alakították át, hogy az a belsõ munkatársak és a kívülrõl érkezõ vendégek számára is jól használható legyen. Pálla Gábor, a Római Irodaház ügyvezetõ igazgatója kiemelte, hogy az új elrendezésnek és berendezésnek köszönhetõ új funkciókkal – a tárgyaló- és várakozószigetekkel, coworking munkahelyekkel – a belsõ kommunikációt és kollaborációt szeretnék életre kelteni. A korábban kihasználatlan aulában a Herman Miller modul elemekbõl álló Kivo akusztikus, S alakú paravánja kapott helyet, két görbületében egy-egy tárgyalószigettel, a Herman Miller Swoop foteleivel és Keyn görgõs tárgyalószékeivel. A várakozás percei hasznosan tölthetõk a kényelmes ülõbútorokban, hiszen a tárgyalóasztal csatlakozási lehetõséggel is ellátott. Az MVM fenntarthatóságot elõtérbe helyezõ zöld filozófiáját a recepció mögött kialakított hatalmas zöld fal jeleníti meg a központi térben, elõtte élénk, és hívogató színfoltot nyújtanak a Wilkhahn színes Stand Up támaszkodó székei az állítható magasságú és telefontartóval ellátott Sitland Use me asztalokkal. A dolgozói jólét érzésének a növelésére új éttermi berendezést alakítottak ki, az aulához közeli résznél bárasztalokat és bárszékeket helyzetek el, amelyek ebédidõn kívül is alkalmasak rövid pihenõre és beszélgetésekre. Ugyanígy a kávézó megújult terében is lehet egy kávé vagy üdítõ mellett dolgozni, az elektromos csatlakozókkal ellátott asztalok mellett. A coworking iroda speciális munkahelyeit a belsõ munkatársak, a tagvállalati munkatársak és a vendégek is igénybe vehetik. A falak szõnyegekkel fedettek, a bútorzat internet és erõsáramú csatlakozókkal is ellátott, így a nyugodt térben egyaránt folyhat elmélyültebb munka vagy gyors megbeszélés. A tevékenységekkel, élettel megtöltött közösségi tereket barátságossá teszik a minden helyiségben megtalálható zöld növények. 

Az MVM közösségi tereinek megújulása Pálla Gábor kezdeményezése és koncepciója alapján, Göbölyös Kristóf belsõépítész tervei szerint valósult meg.
Az átalakítás sikerét jelzi, hogy a munkatársak és a vendégek is szeretik, és használják is az új közösségi tereket.

A Herman Miller, a Sitland és a Wilkhahn bútorokat az Europa Design szállította. A coworking iroda falait az Ege szõnyegeivel burkolták.

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework