H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | KIVO

Tervezte: Alexander Lorenz

KIVO

#akusztika # workplace #KIVO #akusztikus térelválasztó #térelválasztó mobilfal #irodai térelválasztó #Herman Miller
HOME > AKUSZTIKUS_TERELVALASZTOK > KIVO

KIVO

Az irodai tér alapvető változáson ment keresztül az elmúlt években, és a folyamat még mindig tart. A különböző funkciók közötti korábbi éles határok eltűntek, így már nem beszélhetünk hagyományos értelemben vett irodahelyiségekről, tárgyalókról, pihenőkről.
 

A munkakultúra ma sokkal inkább a tudásmegosztás támogatásáról szól, ami egészen más jellegű, könnyen variálható tereket kíván. És természetesen az ehhez szükséges, rugalmas és sokrétűen használható berendezést.
A Herman Miller új, akusztikus, térelválasztó mobilfala egyensúlyt terem nyitott tér és privát zóna között. A fenntartható design nemzetközileg elismert képviselője és a fiatal, német tervező, Alexander Lorenz közösen fejlesztették ki a KIVO rendszert. A háromszögletű modulokból álló geometrikus mozaik formai sokszínűsége szabad játékot enged a tervezőnek és a használónak egyaránt. A könnyű acélváz és a mágnessel egyszerűen rögzíthető elemek segítségével a terek gyorsan átszabhatók - újra és újra és újra...

Inspirációs forrása a fenntarthatóság atyjaként ismert Buckminster Fuller híres geodéziai kupolája.


"A Római Irodaház impozáns, nagyvonalú központi auláját úgy alakítottuk át, hogy az a belső munkatársak és a kívülről érkező vendégek számára is jól használható legyen. A tér közepén elhelyezett Herman Miller Kivo akusztikus, S alakú paravánja nemcsak esztétikai látványában vonzza a tekintetet, hanem a görbületeiben elhelyezkedő tárgyalószigetek a Herman Miller Keyn tárgyalószékeivel és Swoop foteleivel kényelmes helyet adnak a rövid beszélgetéseknek vagy a várakozás perceinek."

Pálla Gábor, ügyvezető igazgató, Római Irodaház


Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework