H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | SWOOP

Tervezte: Brian Kane

SWOOP

#ülőbútor #fotel #swoop #lounge chair
HOME > ULOBUTOROK > SWOOP

Együtt él Önnel

Egyszerűen huppanjon bele és adja át magát a kikapcsolódás valódi élményének! Akár ül, akár felhúzott lábbal kucorog vagy hátradől, vagy a karfán támasztja a lábait munka, pihenés vagy beszélgetés közben, ahogy csak szeretné!
A hagyományos lounge bútorokkal ellentétben, amelyek gátolják a szabad mozgást, a Swoop moduláris rendszerének köszönhetően segíti, hogy mindenki megtalálja a neki legideálisabb pozíciót. A Swoop együtt él Önnel!


A mozgás szabadsága egy fotelben

Amikor Brian Kane designert felkérték, hogy tervezzen egy újabb lounge bútort a Herman Miller számára a válasza egyszerűen ez volt: “Nem akarok egy következő fotelt! Én egy új, sokoldalú és mozgékony megoldást akarok létrehozni, mely lehetővé teszi használója számára tér szabad kihasználását és a mozgás szabadságát. Míg a hagyományos fotelek korlátozzák, a Swoop fotelek ezzel szemben elősegítik a szabad mozgást!

Mutasd meg, hogyan ülsz, megmondom ki vagy

A Swoop mozgásra ösztönöz. A moduláris elemek lendületes íveinek köszönhetően, támogat mindenféle ülő pozíciót – akár irodai, akár közösségi terekről legyen szó.
Formális, informális és akár a kettő ötvözete is egyben.

Swoop alapötlete a következő: Az ahogyan ülünk, a személyiségünk része, az egyéniségünktől függ. Egyenes háttal, keresztbe tett lábakkal, újságot olvasva. Felhúzott lábakkal, ölben egy laptoppal vagy kissé előredőlve egy kávéval. A Swoop sokoldalú kényelmet biztosít a közösségi terekben.

Fotel, amely összeköt

A Swoop tervezés egyik fontos szempontja a technológia és az emberek optimális térbeli összekapcsolása. Beállítási lehetőségek széles skálája épül erre a koncepcióra.

A szabadon álló asztalok tetszőlegesen, 2 funkcióban zsámolyként vagy önálló asztalként is működhetnek. Az asztalfelület teljesen rácsúsztatható a szék karfájára. Az egyes darabok akár összeszerelve, akár különállóan is használhatók. A különálló székek könnyedén kanapévá alakíthatók, vagy a kanapé elemeket azonos magasságú asztalokkal egészíthetjük ki. Az asztalok adat és hálózati csatlakozóval is rendelhetők.

Változatos megoldások

  • Lounge székek karokkal vagy karok nélkül.

  • Rétegelt lemezből készült szék fém lábbal.

  • Magas és alacsony asztalok.

  • Számtalan ottomán stílus. Számtalan különböző lehetőség.

  • Kis súlyuknak köszönhetően a bútorok könnyedén mozgathatóak, ezért ugyanazon elemekből számtalan különböző hatású tér alakítható ki.


Sokoldalú és alkalmazkodó

  • A mai változó világban a sokoldalúság alapkövetelmény.

  • A Swoop színes szövet, kárpit, furnér palettájával tökéletesen illeszkedik bármely stílusú térhez a klasszikustól a extravagánsig.

  • Swoop egyszerűen kifejezve testesíti meg a ma és a holnap fotelét egyaránt!"A Római Irodaház impozáns, nagyvonalú központi auláját úgy alakítottuk át, hogy az a belső munkatársak és a kívülről érkező vendégek számára is jól használható legyen. A tér közepén elhelyezett Herman Miller Kivo akusztikus, S alakú paravánja nemcsak esztétikai látványában vonzza a tekintetet, hanem a görbületeiben elhelyezkedő tárgyalószigetek a Herman Miller Keyn tárgyalószékeivel és Swoop foteleivel kényelmes helyet adnak a rövid beszélgetéseknek vagy a várakozás perceinek."

Pálla Gábor, ügyvezető igazgató, Római Irodaház

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework