H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | KEYN

KEYN

#keyn
HOME > TERMEKEK > ULOBUTOROK > DOLGOZOI_FORGOSZEKEK > KEYN

Keyn

A Keyn szék kollekció abból a célból jött létre, hogy megoldja a tárgyaló- és vendégszékek reszponzivitásának hiányából fakadó problémát. A Keyn 10 fokos dõléstartományával követi a használó mozgását, ezáltal segít fenntartani a figyelmet, és megelõzi a mozgástalanság következményeként kialakuló fáradtságot. Manapság az irodai élet nagy százalékát megbeszélések teszik ki. Megfigyelések bizonyítják, hogy óránként akár 53 alkalommal is hajlamosak vagyunk pozíciót váltani a székek által kiváltott diszkomfort érzet miatt. És mi történik, ha kényelmetlenül érezzük magunkat? Percek alatt elveszítjük koncentrációnkat, nem tudjuk megfelelõ mértékben figyelemmel kísérni a körülöttünk zajló eseményeket.
Erre megoldást kínálva hozta létre a Herman Miller a forpeople formációval szoros együttmûködésben az úgynevezett CradleFlex technológiát. Az innováció lényege, hogy a Keyn 10 fokos dõléstartományával, valamint mobilis ülõlapjával folyamatosan követi a használó mozgását, s arra reagálva megelõzi a mozgástalanság következményeként kialakuló fáradtságot és figyelemvesztést. 


Megjelenését tekintve egységesség, mégis sokrétű külső jellemzi a termékcsaládot. A forpeople formáció – mint azt nevük is híven tükrözi – belőlünk, felhasználókból indul ki, s hisznek abban, hogy a bennünk rejtőző számtalan személyiség kivetülhet a minket körülvevő tárgyakra. Így született meg szlogenjük: One chair, many personalities. Hogy ezt elérjék, s a szükséges CradleFlex technológiát is biztosítani tudják egy központi elem, az úgynevezett bölcső köré építették fel a konstrukciót. Ez minden egyes specifikációban azonos, s hozzá kapcsolódik a váz, az ülő-és háttámla, valamint a széles spektrumú szövetválaszték.
A Keyn így valóban egy egyedi, jövőbemutató termék, mely innovatív technológiája mellett igények széles körét képes kielégíteni, a könnyed és üde étkezői székektől, az elegáns és határozott vezetői megjelenésig."A Római Irodaház impozáns, nagyvonalú központi auláját úgy alakítottuk át, hogy az a belső munkatársak és a kívülről érkező vendégek számára is jól használható legyen. A tér közepén elhelyezett Herman Miller Kivo akusztikus, S alakú paravánja nemcsak esztétikai látványában vonzza a tekintetet, hanem a görbületeiben elhelyezkedő tárgyalószigetek a Herman Miller Keyn tárgyalószékeivel és Swoop foteleivel kényelmes helyet adnak a rövid beszélgetéseknek vagy a várakozás perceinek."

Pálla Gábor, ügyvezető igazgató, Római Irodaház

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework