H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | KEYN

KEYN

#
HOME > TERMEKEK > ULOBUTOROK > DOLGOZOI_FORGOSZEKEK > KEYN
A Keyn szék kollekció abból a célból jött létre, hogy megoldja a tárgyaló- és vendégszékek reszponzivitásának hiányából fakadó problémát. A Keyn 10 fokos dõléstartományával követi a használó mozgását, ezáltal segít fenntartani a figyelmet, és megelõzi a mozgástalanság következményeként kialakuló fáradtságot. Manapság az irodai élet nagy százalékát megbeszélések teszik ki. Megfigyelések bizonyítják, hogy óránként akár 53 alkalommal is hajlamosak vagyunk pozíciót váltani a székek által kiváltott diszkomfort érzet miatt. És mi történik, ha kényelmetlenül érezzük magunkat? Percek alatt elveszítjük koncentrációnkat, nem tudjuk megfelelõ mértékben figyelemmel kísérni a körülöttünk zajló eseményeket.
Erre megoldást kínálva hozta létre a Herman Miller a forpeople formációval szoros együttmûködésben az úgynevezett CradleFlex technológiát. Az innováció lényege, hogy a Keyn 10 fokos dõléstartományával, valamint mobilis ülõlapjával folyamatosan követi a használó mozgását, s arra reagálva megelõzi a mozgástalanság következményeként kialakuló fáradtságot és figyelemvesztést. 


Megjelenését tekintve egységesség, mégis sokrétû külsõ jellemzi a termékcsaládot. A forpeople formáció – mint azt nevük is híven tükrözi – belõlünk, felhasználókból indul ki, s hisznek abban, hogy a bennünk rejtõzõ számtalan személyiség kivetülhet a minket körülvevõ tárgyakra. Így született meg szlogenjük: One chair, many personalities. Hogy ezt elérjék, s a szükséges CradleFlex technológiát is biztosítani tudják egy központi elem, az úgynevezett bölcsõ köré építették fel a konstrukciót. Ez minden egyes specifikációban azonos, s hozzá kapcsolódik a váz, az ülõ-és háttámla, valamint a széles spektrumú szövetválaszték.
A Keyn így valóban egy egyedi, jövõbemutató termék, mely innovatív technológiája mellett igények széles körét képes kielégíteni, a könnyed és üde étkezõi székektõl, az elegáns és határozott vezetõi megjelenésig.


Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework