H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | CELLE

Tervezte: Jerome Caruso

CELLE

#
HOME > TERMEKEK > ULOBUTOROK > BARSZEKEK > CELLE

Celle

A termék gyártása megszűnt 2022. júniusában


Celle - Kifinomult újítás, sejtszerû hálós megvalósítás
 
A képlékeny polimer egységek sejtszerû hálóként kapcsolódnak egymáshoz, ezek alkotják a szék háttámlájának és az ülõ részészének rugalmas felületét.
 A kis sejtek, amelyek az ülõ- és háttámla felületet alkotják, rugalmasan követik a szék használójának mozdulatait, biztosítva a test méretéhez és súlyához mérten a természetes komforthatást.
A sejtekbõl felépülõ ülõ- és háttámla felület segíti a levegõ szabad áramlását.
 
Kiemelkedõ ergonomikus megoldás
 
A Celle szék harmonikus billenõ mechanizmusa egyenletes hátradõlést, finom, kiegyensúlyozott mozgást biztosít, lehetõvé téve a boka, a térdek és a csípõ természetes tartását, mozgását.
A sokrétû beállítási módoknak köszönhetõen a Celle szék könnyen kezelhetõ és maximális kényelmet biztosít.
 
Széleskörû felhasználás
 
Sokoldalú kialakítás. A Celle szék sokszínûsége, a tervezés haladó szellemisége, és nem utolsó sorban a kedvezõ ár is hozzájárul népszerûségéhez.
A szék által kínált lehetõségek széles választéka teszi lehetõvé, hogy mindenhol megállja a helyét. A Celle szék használata egyaránt alkalmas irodákban, konferenciatermekben, közösségi helyeken, otthonokban. A Celle szék függetlenül a munka típusától, helyétõl és környezetétõl, legyen az üzleti, egészségügyi, oktatási, vagy akár magán szféra, biztosítja a munkaszéktõl elvárható ergonómiai és esztétika követelményeket.
 
Összhangban a természettel
 
Igényes, magas szintû normák, amelyek meghatározták a Celle szék fejlesztését is, úgy, mint minden HermanMiller terméket egyaránt. A Celle szék 99 százalékban újrahasznosítható. A szék kevesebb, mint 5 perc alatt bontható alkotóelemeire.
Erõs és tartós. A Celle szék hosszú élettartamú elemei a helyszínen cserélhetõk.

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework