Gratulálunk!


A bp BSC a fenntartható és családbarát iroda kategóriában

az Év Irodája 2020  győztese!Tegnap, a Kopaszi Gáton rendezte meg az Iroda.hu egy kültéri zenés  Piknik keretében az ÉV IRODÁJA 2020 díjátadó gálát!

Egy új kategóriát mutattak be a kialakult válsághelyzetre ,valamint az igencsak próbára tett  work-life balance felértékelődésére való tekintettel.

Ez pedig az Év fenntartható  irodája  2020 díj, mely a családbarát szellemiségű munkahelyi kialakításokat és megoldásokat is díjazta.

Büszkék vagyunk , hogy az ÉV iRODÁJA első helyezéseink sorát egy újabb- debütáló-  kategória győzelemmel gazdagíthatjuk!AZ ÉV IRODÁJA 2020 GYŐZTES PLAKETT2017-ben, az Irodaházak Éjszakája alkalmával voltunk az Agoránál. Azért csak -nál, mert akkor még csak egy nagy gödör volt és egy konténer mintairoda, ahol a tervezők dolgoztak és mutatták meg nekünk a terveket, maketteket.


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA

IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA

3 évvel később, 2020-ban a bp Business Service Center költözött az Agora Budapest irodaházába, amelynek berendezéséhez mi szállítottunk 1800 db Herman Miller Cosm  Agilis dolgozói forgószéket, több, mint 600 db Herman Miller Setu  multifunkciós tárgyalószéket.

Herman Miller - Cosm forgószék

Herman Miller - Setu szék


AZ ÉV IRODÁJA GYŐZTES bp IRODABERENDEZÉSE
A berendezett iroda képei a referenciáink között:

bp BSC REFERENCIA KÉPEK

 bp REFERENCIA KÉPEK Az Év Irodája 2020 díjátadó Pikniken a Fenntartható és családbarát iroda győztes bp

VIDEÓ  


Építészforúm weboldalán megjelent cikk a projektről:

 CIKK