H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | TAPER

Tervezte: Mark Goetz

TAPER

#
HOME > TERMEKEK > ULOBUTOROK > VEZETOI_FORGOSZEKEK > TAPER

Egyedülállóan eltérő, egyedülállóan Geiger


A hagyományos bőr ügyvezető székek soha nem voltak képesek elérni az egészségügyi előnyök szintjét ugyanolyan mértékben, mint a teljesítményorientált munkafotelek. A vezetők ugyanakkor ugyanannyi időt töltenek egy munkanap alatt, mint a többi munkavállaló. Sőt, a komfort iránti elvárásaik ugyanolyan magasak – ha csak nem magasabbak.


A Taper egy ügyvezetői szék, amely ugyanolyan gyors érintésű, magas kényelemi fokú, magas komfortot nyújt, mint amelyet az üzleti vezetők megszoktak, miközben luxusautóval közlekednek.A test felhatalmazása


A kúp háttámlája olyan alakú, hogy zonális támogatást nyújtson az izom-csontrendszer egyensúlyához. A támogatás a kulcsfontosságú területeken koncentrálódik, hogy ösztönözze az embereket egy megfelelő ülő testtartásra: a csípő előre, a geridöntve, gerinc természetes S alakú, ívelt mellkas nyitva, a vállak hátra.


Amire szüksége van a testnek


A háttámla alakját és körvonalait Dr. Walker, saját szabadalmaztatott MEARS technológiájával végzett vizsgálatok adták. A szabadalmaztatott MEARS (orvosilag tervezett aktív vázrendszer) technológiájának felhasználásával Dr. Walker több száz alanyt vizsgált meg annak meghatározása érdekében, hogy az emberi test számára milyen erősségűnek és kényelmesnek kell lennie.


Egészséges mozgás


A kúp alakú szék kihasználja a legmodernebb technikákat, hogy segítse az emberi testtel való harmonikus mozgást. A test súlyának kiegyenlítéséhez a fekvő helyzetben a dőlésmechanizmus beállítható szénszálas rugópárokkal, amelyek szabályozzák az ellenállást. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a kúpos szék geometriájához, a dőlést könnyedén lehet beállítani, biztosítva a sima, kiegyensúlyozott mozgást.


Esztétikai tartomány


Karcsú profiljával és kiegyensúlyozott skálájával a Taper szék sokféle emberre és helyiségbe megfelelő. Vizuális kifejezése egyszerű és tiszta, a részleteket figyelembe véve, amelyről Geiger ismert. Minden varrás pontosan ott van, ahol lennie kell, hogy segítsen a széknek fogadni a testet.

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework