H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | TUXEDO

TUXEDO

#kanapé #TUXEDO #irodai ülőbútor #irodai kanapé #várótermi szófa #variálható bútor #kárpitozott pad #lounge bútor #steppelt ülőfelület #szófa
HOME > TERMEKEK > ULOBUTOROK > SZOFAK_ES_FOTELEK > TUXEDO

TUXEDO

Egy kényelmes ülőfelület biztosítására tervezték anélkül, hogy túlterhelje a környezetét. A Tuxedo padok, kanapék, és lounge-ok arányosak és aprólékosan kidolgozottak. A kanapé kérhető karfával vagy anélkül, mély beülést és kényelmes magasságú háttámlát biztosítanak. Az ülőgarnitúra moduljai méretarányosan változnak, illeszkedve ahhoz, hogy éppen hány személyes. Az arányos modulméretek azt is lehetővé teszi, hogy a Tuxedo család elemeit szabadon variáljuk, a szófákat és lounge bútorokat is beleértve. 

Vékony acél lábai 6 féle fém felületben érhetők el. A Tuxedo ülőgarnitúrák alacsonyak és kecsesek, feszesen szabott kárpitja karcsú, dupla tömörségű habszivacsot borít. Minden modul elérhető minden kárpittal steppelt vagy sima változatban.

Mivel rugalmas és funkcionális, a Tuxedo kanapék bármely enteriőrbe illeszkednek, beleértve a vezetői irodákat, konferenciatermeket, várókat, recepciókat, nappalikat, és magánlakásokat.


Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework