H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | BEVEL

Tervezte: BassamFellows

BEVEL

#bevel #kanapé #szófa #irodabútor #hibrid iroda
HOME > TERMEKEK > ULOBUTOROK > SZOFAK_ES_FOTELEK > BEVEL

Bevel Sofa család

A Bevel kanapé család a társalgás gondolatát a legkedvezőbb formájára alakítja ki. Az óvatosan arányos és éles, tiszta sziluettel rendelkező sorozat egyszerűséget és kényelmet kínál, kissé széle mellett. A neve a háttámlába vágott alakra utal: egy szög, amely beépített deréktámaszt nyújt. A többrétegű rostot kombinálva, az ülésen és a felső párnákon belül lefelé a formatervezés elősegíti a puha, hajlékony helyet a komfortos társalgáshoz, miközben továbbra is támogatja az egyenes ülést.

A BassamFellows által tervezett teljesen kárpitozott keretű, és nem látható lábú bútor-  a Bevel,  egy egyszerű hátteret biztosít- egy időtlen esztétikai horgonyt, amely összhangban áll a Herman Miller modern klasszikusaival.

A hivogató, sokoldalú sorozat elegáns építőelemként lép fel, amely kis és nagy terekbe is alkalmas. A modellek kanapét, és klubszékeket tartalmaznak. További darabok - egy összekötő elem, sarok, egyszemélyes ülés, kanapék, amelyek csoportosíthatók, hogy kiterjedt ülőhelyeket képezzenek. Számos textil és bőr választékban kapható, a Bevel testreszabott megjelenése és kompakt, ergonomikus méretei könnyen elhelyezhető a lakóépületek és a kereskedelmi belső terekben.

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework