H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | PUBLIC OFFICE LANDSCAPE

Tervezte: Yves Béhar

PUBLIC OFFICE LANDSCAPE

#ülőbútor #public office #lounge bútor #moduláris ülőbútor #moduláris szófa #sorolható ülőbútor #kárpitozott bútor #Herman Miller #landscape #térelválasztó
HOME > TERMEKEK > ULOBUTOROK > SOROLHATO_RENDSZEREK > PUBLIC_OFFICE_LANDSCAPE

Public Office Landscape

A moduláris alkatrészkészletnek köszönhetően a Public Office Landscape lehetővé teszi, hogy az emberek úgy és ott dolgozzanak, ahogy és ahol akarnak. Ezek a területek az ötletelés, a csapatmunka, a prezentációk és a megbeszélések nagyszerű helyszínei.

Ez az első irodai rendszer, amely támogatja az ad-hoc jellegű munkát, kényelmes íróasztallal.  Az egységek, a moduláris felületek, a tárolás és az ülőhelyek változatos módon kombinálhatók. Akár akusztikai elemeket is adhatunk hozzá, így alkotva egy félig-meddig zárt zónát a nyugalmas, privát megbeszélésekhez.

Nyitott, hívogató formája az embereket ülésre és interakcióra ösztönzi.

Annak érdekében, hogy megértse a  munkahelyi együttműködés fontosságát Yves Béhar és csapata a fuse projectnél olyan megoldásokat kutatott, amelyek egyesítik az irodai környezet és az iroda kieső részeit az emberek munkaterületeivel, és az együttműködési zónákat egyenletesen elosztják az alaprajzon. Kiindulópontként a csapat olyan megoldásokat vizsgált meg, amelyek új szintű ergonómiát hoznának az alkalmi és csoportos meetingekhez.

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework