H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | VERUS BÁRSZÉK

VERUS BÁRSZÉK

#rendelő # vizsgáló # egészségügy # healthcare # recepció # reception # görgő # csillagláb
HOME > TERMEKEK > ULOBUTOROK > BARSZEKEK > VERUS_BARSZEK

A Verus a Herman Miller hatékonyan megtervezett forgószéke, amely biztosítja az ergonómiai beállítást és támogatást, így rövid és hosszú távon is kényelmet nyújt.

Bárszék verziója magasított ülőfelülettel és lábtámasszal biztosítja a kényelmet hűen a Herman Miller márkához.


Sokoldalú esztétika

A Verus termékcsalád szolid, mégis sokoldalú, amely számos színben és szövetben kapható, valamint a felfüggesztés, a kárpitozás vagy a TriFlex hátlap változatos konfigurációival könnyen illeszkedik bármilyen enteriőrhöz.


Ergonómia mindenkinek

Irodájában mindenki megérdemli az ergonómiai támogatást és a megfelelő gerinc tartást. Beépített hátoldali megerősítéssel és az állítható deréktámasz lehetőségével a Verus lehetővé teszi az dolgozók számára a wellness érzését.


A helyes tartás

Válassza a TriFlex megoldást, hogy a legtökéletesebb ergonómiát érje el. A mérnöki tervezés eredményeképpen három ergonómiai zónát határoztak meg – derék, gerinc és felső lapocka. Kényelmes illeszkedés, megfelelő szellőzés a gerinc teljes támogatása érdekében. Mivel ez a bútor tartós, könnyen tisztítható polimerből készül, a TriFlex minden munkakörnyezetben kiválóan működik, beleértve az egészségügyet és az oktatást is.


Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework