H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | PARAGRAPH

PARAGRAPH

#
HOME > TERMEKEK > TAROLORENDSZEREK > IRODAI_SZEKRENYEK > PARAGRAPH

A Herman Millernél már több mint 80 éve figyelemmel kísérik a kapcsolatot és a működést a tárolás és az emberek között. Gilbert Rohde, George Nelson és Robert Propst ötletei és tervei alkotják a tárolók tervezésének emberközpontú megközelítésének alapját.


A Paragraph egy olyan tárolórendszer, amelyet a modern munkahelyen egyaránt relevánsnak és hatékonynak terveztek. Túlmutat a munka végzés alapvető teendőin, például fájlok és mappák elhelyezésének hagyományos funkcióján; rugalmas és személyessé tehető.


Ahogy az egyének egyre inkább mobilizálódnak, és a digitális vagy felhőalapú tárolás normává vált, a fizikai tárolás használata a munkahelyen fejlődik és változik. Az embereknek személyes tárgyakat, cipőket, kerékpáros sisakot, esetleg edzőruhát vagy harapnivalókat kell tárolniuk az iratok és a dokumentumok mellett. A Paragraph átfogja ezt a változást egyetlen tároló megoldás lehetőségével, amely minden igényt kielégít -  hagyományos szekrényekkel és fiókokkal, nyitott polcokkal és szekrényekkel szemben.


A Paragraph sokféle módon alkalmazták, a személyes tárolástól vagy a csoportos nyilvántartástól az mappa megosztásig vagy archívumig, tükrözve a mai iroda változatos szükségleteit. A magasság, a szélesség széles lehetőségei közül választhatnak ezzel is megkönnyítve a meglévő bútorok kiegészítését.


A Paragraph új értelmet ad az MFC tároláshoz, amelyet saját gyárunkban gyártanak és összeszerelnek. A szigorú tervezési és tervezési folyamatok révén garantáljuk, hogy a Paragraph szekrények biztosítják az elvárt minőséget. A többi termékhez hasonlóan számítanak a részletek és a választási lehetőségek a felszereltségre és kialakításra vonatkozóan - a záródások skálájából (függő, csuklós vagy csúszó) a fogantyúk skálájából is választhatnak. (felületre helyezhető vagy süllyeszthető megoldás).

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework