H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | GSS STORAGE

GSS STORAGE

#gss #tároló #tárolóbútor #irodai bútor #buddy #kumi #value
HOME > TERMEKEK > TAROLORENDSZEREK > IRODAI_SZEKRENYEK > GSS_STORAGE

GSS tároló

A GSS - Globális tárolórendszer - az iroda minden részén tárolt termékek integrált családja. Nagyon adaptálható, az aktív, a közbenső és az archív tárolás igényeinek felel meg. Széleskörű választék érhető el, beleértve tambourok, zsanéros ajtóegységek, fiókos egységek, szekrények, könyvszekrények és kabinetszekrények.

Value Storage

Értékmegőrző portfóliónk kiváló minőségű, ár-érték arányú tárolószekrények gyűjteménye, amely az oldalsó fiókos fiókokban, a tamburkos ajtóegységekben, a csuklós ajtószekrényekben és a szekrényekben a leggyakrabban megadott konfigurációkat képviseli.

Buddy

A buddy konténer a konfigurációk legnagyobb változatosságát kínálja, kiegészítve a Herman Miller bútorokat, és biztonságos és ismerős tárolóeszközöket biztosítva, az írószer és kézitáska, az aktív fájlok és referenciaeszközöket is beleértve. A Buddy konténerben ellensúly van, nem pedig egy ötödik kerék, és kiegészíthető a tetejére helyezhető párnával is.

Kumi

A Kumi versenyképes árú konténer, innovatív, könnyű és erős kivitel. Számos méretben és színben kapható, a Kumi kialakítása kiegészíti asztali kínálatunkat.

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework