H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | FLO DUAL MONITORKAR

FLO DUAL MONITORKAR

#monitor kar
HOME > TERMEKEK > KIEGESZITOK > MONITORTARTO_KAROK > FLO_DUAL_MONITORKAR

A díjnyertes Flo család része

A Flo technológiai támogatási rendszer számos megoldást kínál a kereskedelmi irodai környezet technológiai kihívásainak kielégítésére. Legyen szó egy, vagy kettő képernyőről, nagyképernyős formátumokról vagy újabb technológiákról, például táblagépekről vagy vékony kliensekről, a Flo monitorkarok páratlan ergonómiai megoldást kínálnak.

Használjon akár két Flo monitorkart egyetlen asztali rögzítővel, hogy támogassa a képernyőt egy tablet vagy laptop mellett, vagy ha kettős képernyőt szeretne.

A Flo Dual monitor állványt úgy tervezték, hogy kielégítse a munkahelyi növekvő számú technológiai konfigurációt. Két Flo monitor kar egyetlen rögzítővel van rögzítve az asztalhoz, ami azt jelenti, hogy egyetlen képernyő kombinálható laptoppal, vagy táblagéppel, vagy kettős képernyő is megvalósítható. A Flo Dual a piac legrugalmasabb „kettős” opciója.

A Flo egyedi kialakítása olyan mozgástartományt és könnyű mozgásteret kínál, amely megkülönbözteti az összes többi monitor / tablet támogatástól.


A geometriai Flo Spring Technology alkalmazásával a kialakítását négy nemzetközi szabadalom védi. Ez az innováció iránti elkötelezettség a Flo teljesítményének sarokköve.

Az állványokra egy életre szóló garancia vonatkozik és minimális széndioxid-nyomot hagy a környezetben korlátozott számú alkatrész felhasználásával, páratlan tervezési tisztaságuk miatt.


Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework