H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | CIVIC

Tervezte: Sam Hecht

CIVIC

#Herman Miller #Civic #kör asztal #ovális asztal #lerakóasztal #tárgyalóasztal #márvány felület #linóleum felület
HOME > TERMEKEK > ASZTALOK > VEZETOI_ASZTALOK > CIVIC

CIVIC asztal

A Civic egy átfogó asztalgyűjtemény, amely felhasználhatóság széles választékát kínálja munkahelyi, otthoni és vendéglátóipari célokra. Ez magában foglalja a tárgyalóasztalokat, konferenciaasztalokat, kávézóasztalokat, társalgó asztalokat, együttműködési asztalokat és oldalsó asztalokat, amelyek különböző formájú, színű, anyagú kivitelben kaphatók.

Befogadó és hivogató

A Civic kialakítása egy alap design minden olyan asztalnak, amely harmóniát, eleganciát ad a helyhez, lehetővé téve a környezet sokféle változatához való igazodást. Az ívelt szélű és lekerekített formájú asztallapok (a termékcsaládban nincsenek durva szögek) kíséretében a Civic arra ösztönzi az embereket, hogy köréjük gyűljenek.

Eklektikus anyaghasználat

Noha a vizuális harmónia a Civic középpontjában áll, ezzel párosul a vágy, hogy lehetőséget adjon egyes ügyfelek sokszínűségének és a stílusok sokszínűségének tükrözésére. A Civic a linóleum, a márvány és a lágy tapintású felületek bevezetésével kitágítja stílusbeli megjelenés határait. Ezek a prémium felületek és a vékony profilzárások ezt az egyszerű asztalt olyan kategóriába emelhetik, ahol az emberek szívesen dolgozhatnak és találkozókat tarthatnak.

Szerénytől a hatalmasig

A Civic stílusát nem veszélyeztetni a különböző méretbeli eltérés. A kicsi kávézóasztaloktól egészen 16 fős konferenciaasztalokig a Civic elegáns kialakítása és kifinomult asztallapjai bármilyen méretben ugyanazt a formát és funkciót tartják fenn, lehetővé téve ugyanabban a tartományban történő felhasználást bármilyen környezetben.

ÚJDONSÁG

Új asztallap formák

A téglalap alakú munkalap mostantól a standard terméken belül van, amely a kerek, négyzet, trapéz és ovális formák mellett egy holisztikus termékkínálatot hoz létre, amelyet a felhasználók igényeinek támogatására terveztek.

Kibővített kábelkezelés

Az áram- és adatátvitel mostantól minden oszlopon és sínen keresztül vezet, rugalmasságot biztosítva az alkalmazások és az áram-/adatigények terén. Ez a változás lehetővé teszi a tápellátás és az adatok átvezetését az egész asztal szétszerelése nélkül.

Az új, áramvonalas kábeltálca biztosítja, hogy a Civic továbbra is kényelmes csatlakozási lehetőséget biztosít a szépen elrejtett kábelek segítségével.

Továbbfejlesztett anyagok

Emelje a Civic asztalok megjelenését az MFC és Fenix lapokon található Multi Ply szegélylécekkel vagy a polírozott alsó gerendaváltozatokkal. A Civic mostantól a Knoll kézműves gyártási képességének legjavát is kihasználja, hogy keret nélküli, illeszkedő furnér hozzáférési részleteket kínáljon a Furnér lapokon.

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework