H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | AGL TABLE GROUP

Tervezte: Leon Ransmeier

AGL TABLE GROUP

#AGL asztal #Herman Miller #állítható magasságú asztal #irodai asztal #tárgyalóasztal #étkezőasztal #beltéri asztal
HOME > TERMEKEK > ASZTALOK > VEZETOI_ASZTALOK > AGL_TABLE_GROUP

AGL asztalcsalád


Hivogató és inteligens ...

Leon Ransmeier AGL asztalcsoportja, amely hívogató és intelligens, jól példázza a Herman Miller kollekció azon szándékát, hogy dinamikus teljesítményű és időtálló minőségű, újonnan megrendelt formaterveket kínáljon.

Az AGL asztalcsoport a forma, az arányok és a méretarányok tekintetében rendkívül átgondolt, és minimalizálja az anyaghasználatot - ez a megközelítés a repüléstechnikai tervezés hatékonyságából merít. Többféle méret- és anyagválaszték teszi alkalmassá bármilyen környezetben való használatra, ahol elegáns felületre van szükség.

Az AGL felületei melegséget árasztanak a fehér kőris, santos palisander, dió vagy ébenfa furnér választékával. A rendkívül tartós Formcoat fehér vagy népi kőszürke színben teszi teljessé a felületválasztékot. Az AGL asztalok  beltéri használatra készültek.

Talapzata alumíniumból készült, amelyet könnyűsége miatt választottak, és mert szoborszerű formát tesz lehetővé, amely megfelel a nagy felületek szilárdsági követelményeinek. A fehér, fekete vagy polírozott alumíniumban kapható talapzat a tetejéről állítható csúszkákkal rendelkezik.

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework