H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | CIVIC

Tervezte: Sam Hecht

CIVIC

#
HOME > TERMEKEK > ASZTALOK > TARGYALOASZTALOK > CIVIC

A Civic egy átfogó asztalgyűjtemény, amely felhasználhatóság széles választékát kínálja munkahelyi, otthoni és vendéglátóipari célokra. Ez magában foglalja a tárgyalóasztalokat, konferenciaasztalokat, kávézóasztalokat, társalgó asztalokat, együttműködési asztalokat és oldalsó asztalokat, amelyek különböző formájú, színű, anyagú és kivitelben kaphatók.


Befogadó és hivogató


A Civic kialakítása egy alap design minden olyan asztalnak, amely harmóniát, eleganciát és koherenciát ad a helyhez, lehetővé téve a környezet sokféle változatához való igazodást. A Civicre jellemző az ívelt élek és hullámzó alakú asztallapok ( nincsenek intenzív szögek). A Civic arra ösztönzi az embereket, hogy összegyűljenek; együttműködés hierarchia nélkül.


Eklektikus anyaghasználat


Noha a vizuális harmónia a Civic középpontjában áll, ezzel párosul a vágy, hogy lehetőséget adjon egyes ügyfelek sokszínűségének és a stílusok sokszínűségét tükrözésére. A Civic a linó, a márvány és a lágy tapintású felületek bevezetésével megnyomja a lakkozás határait. Ezek a prémium felületek és a vékony profilzárások ezt az egyszerű asztalt olyan kategóriává emelhetik, ahol az emberek szívesen dolgozhatnak és találkozókat tarthatnak.


Szerénytől a hatalmasig


A Civic stílusát nem veszélyeztetni a különböző méretbeli eltérés. A kicsi kávézóasztaloktól egészen 16 fős konferenciaasztalokig a Civic elegáns kialakítása és kifinomult asztallapjai bármilyen méretben ugyanazt a formát és funkciót tartják fenn, lehetővé téve ugyanabban a tartományban történő felhasználást bármilyen környezetben.

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework