H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | AGL TABLE GROUP

Tervezte: Leon Ransmeier

AGL TABLE GROUP

#
HOME > TERMEKEK > ASZTALOK > KONFERENCIAASZTALOK > AGL_TABLE_GROUP

AGL asztalcsalád


Hivogató és inteligens ...

Leon Ransmeie AGL asztalcsalád a példa rá, hogy a Herman Miller kollekció, az újonnan megrendelt terveket dinamikus teljesíménnyel és időtálló minőséget biztosítsa.

Az alakot, az arányt és a méretarányt figyelembe véve az AGL minimalizálja az anyagfelhasználást - ezt a megközelítés a repüléstechnikai tervezés hatéknyságából vonatkoztatták.

Az energiaigényt olyan megoldásban kezelik, amely tükrözi a technológiával való kortárs kapcsolatot.

Egy opcionális tálca, amely négy simplex tartályt tartalmaz, kényelmesen kihúzódik a felső felület alól, és hozzáadható vagy eltávolítható anélkül, hogy az asztal vizuális integritása lenne. Számos méret és anyagválaszték növeli az AGL alkalmazhatóságát minden olyan környezetben, amely elegáns felületet igényel.

Design Story

Az AGL sokoldalúsága az alkalmazkodó formában és a robusztus anyagkínálatban rejlik. A padlótól 29 hüvelykkel magasságban - szó szerint „földszint felett” - aAGL kellemes helyet biztosít az otthoni munkavégzéshez vagy étkezéshez, elegáns választékként szolgál az ügyvezető íróasztalhoz, vagy nagy étkező, találkozó vagy konferencia felületként szolgál.


Az AGL felületeinek elemi alakjai melegítő hatásúvá válnak, válogatott furnérként fehér hamu, santos palisander, dió vagy ében színben. A rendkívül tartós fehér vagy foltos szürke Formcoat befejezi a felület lehetőségeit. Az AGL asztalok minden felület- és méretváltozása esetén beltéri használatra szolgálnak.Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework