H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | NEVI

NEVI

#nevi #irodai asztal #íróasztal
HOME > TERMEKEK > ASZTALOK > BENCHASZTALOK > NEVI

Nevi

A Nevi Sit-Stand íróasztalokkal egy nagyszerű, mindenki számára elérhető az állítható magasságú íróasztal. A Nevi segíti az embereket az egészséges szokások kialakításában a munkahelyen azáltal, azzal hogy megkönnyíti a pozíciók megváltoztatását a nap folyamán. Bátorítva őket a gyakori testtartás változtatására, ezzel is lehetőséget ad a hatékonyabb munkavégzéshez, növelve az energiát és a termelékenységet.


A funkcióra összpontosítva


A Nevi egy egyszerűen álló, önálló íróasztal, amely csoportosítható, és ugyanolyan előnyöket kínál, mint a bench-rendszer. A Nevi tökéletesen illeszkedik minden munkaterülethez.


Skálázható egyszerűség


Használja a Nevit, hogy kialakítsa a megfelelő magasságú munkapozíciót. Az egyszemélyes íróasztalok csoportosításával könnyen létrehozhatja a legjobb elrendezést a csapatának, és bővítheti őket csapat növekedése esetén.


Hatékony kialakítás


A hatékonyan megtervezett és költséghatékony Nevi Sit-Stand íróasztalokkal nem kell választania állítható magasságú íróasztalok, vagy ergonómikus irodai székek vagy kiegészítők között – mindent  megkaphat egyben.

Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework