H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | LAYOUT STUDIO

LAYOUT STUDIO

#layout studio
HOME > TERMEKEK > ASZTALOK > BENCHASZTALOK > LAYOUT_STUDIO

Layout Studio

Gyönyörű

A mi feladatunk az, hogy segítsük az Ön vállalkozását, legyen az bármilyen méretű, bárhol is van. Ezt a tervezésen keresztül tesszük, az emberek problémáinak megoldásával. A Layout Studio-t az a kihívás hívta életre, hogy a különböző kultúrák és országok sokféle munkastílusát támogassuk úgy, hogy a forma és a funkció szépen működjön együtt. Ez egy alkalmazkodó, kortárs irodarendszer, amely a világ számára készült.

Sokoldalú

Az emberek választási lehetőséget és változatosságot szeretnének abban, hogy hogyan és hol dolgozzanak, és milyen tevékenységeket végezzenek. A munkastílusok mintái a technológiai és társadalmi trendekkel és az ezek által kialakított viselkedési formákkal együtt változnak. A Layout Studio megtestesíti azt a sokoldalúságot, amelyet ezek a realitások megkövetelnek. A berendezési rendszer minden területen kényelmesen működik, a nyitott terektől a privát terekig, bárhol, bármilyen munkastílusban és bármilyen feladatot végezzen is.

Egyéni fókusz

Még a mai munkavégzéshez annyira hozzátartozó együttműködés mellett is megmarad az igény az egyéni összpontosításra. A Layout Studio rugalmassága lehetővé teszi a személyes kifejezésmódot és kényelmet, valamint azt a koncentrált figyelmet, amelyet a munka gyakran megkövetel. Az íróasztalok különböző formákra és méretekre szabhatók. A lábmagasság állítható, a munkafelületek pedig a technológiai igényekhez igazíthatók.

Rejtett intelligencia

A Layout Studio segítségével a csoportmunkát támogató belső terek létrehozásának képessége legalább annyira köszönhető annak, amit nem lát, mint annak, amit lát. Az egyes elemekbe tervezett és beépített intelligencia, amely tökéletesen működik, lehetővé teszi a rugalmas kifejezésmódot. Az együttműködést elősegítő elrendezések olyan helyet biztosítanak az embereknek, ahol a produktív munka érdekében összekapcsolódhatnak másokkal.

Globális egység

Amikor az emberek úgy érzik, hogy kapcsolatban állnak egymással és a szervezetükkel, akkor mélyen elkötelezett közreműködőkké válnak. Felismerve az emberek világméretű összekapcsolásának szükségességét, úgy terveztük meg a Layout Studiót, hogy lehetővé tegye a helyi értelmezéseket egy egységes globális megoldás összefüggésében. Az öt kontinensen elérhető megoldás harmóniát teremt a munkahelyeken, bárhol is legyenek azok.

Hatékony 

Egy olyan rendszer kifejlesztése, amely gyorsabban telepíthető, átkonfigurálható és áthelyezhető, komoly gondolkodást igényel. Mérnökcsapatunknak jelentős összetettséget kellett leküzdenie, hogy egyszerű, kevesebb alkatrészt használó kialakítást hozzon létre; a végeredmény csökkenti az építési időt, az anyagot és a költségeket. És gondoskodtunk arról, hogy a szétszerelés egyszerű legyen, így a rendszer hatékonyan újrafelhasználható.

Környezetvédelmi akkreditáció

Ügyfeleink számára a felelősségteljes üzleti gyakorlat magától értetődő. Ezért a Layout Studio minden egyes alkatrészét gondosan megterveztük, hogy a gyártási folyamat a lehető legbiztonságosabb és megismételhetőbb legyen. Az anyagokat helyben lehet beszerezni, és a gyártás a végső célállomáshoz közelebb történhet, ami csökkenti a szállítást és az általános környezeti terhelést. A termék élettartamának végén könnyen szétszerelhető újrafelhasználás vagy újrahasznosítás céljából.


Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework