H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | RATIO

RATIO

#
HOME > TERMEKEK > ASZTALOK > ALLITHATO_MAGASSAGU_ASZTALOK > RATIO

A kutatások bizonyították, hogy a gyakori testtartás változtatás jótékony hatással van egészségünkre - az emberek, akik többet mozgatnak, jobban érzik magukat. És az emberek, akik jobban érzik magukat, jobban működnek.


Az állítható magasságú íróasztal lehetővé teszi a sima átmenetet az ülés és az álló helyzet között. A felhasználók változtathatják testtartásukat, mivel a nap folyamán meg kell találniuk a megfelelő egyensúlyt az ülés és az álló helyzet között. Ratio használható egyszerű íróasztalként vagy korlátlan klaszterben, vagy más asztali megoldásokkal együttműködve bármilyen padlófelületen.Tervezési örökség: egy történet folytatódik

Herman Miller mindig is hitte, hogy fontos a különféle testtartások támogatása és az egészséges mozgás ösztönzése munka közben. Az íróasztal leülésének alternatívája be van építve tervezési történelemünkbe. Az 1960-as években Robert Propst és George Nelson egyaránt úttörő szerepet játszottak az alternatív munkakörök koncepciójában.


Propst, az Action Office, a világ első nyitott irodai rendszerének alkotója, a szék „hibridjé”t tervezte meg, amelyet „sügérnek” neveztek. Nelson, akit 1947-ben a tervezési igazgatónak neveztek ki, szeretett a munkahelyen tartózkodni, és arra gondolt, hogy készíthetne egy stand-up, roll top íróasztalt az Action Office sorozatához. Mindkét tervező felismerte a munka közbeni állás előnyeit, jóval az „ergonómia” kifejezés széles körű ismerete vagy ismerete előtt.


Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework