H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
HermanMiller referencia | Ustream

2023-09-27

Ustream

HOME > REFERENCIAK > INFORMATIKA_ES_TAVKOZLES > USTREAM
Tervező: MadiLancos Studio Méret: 2000 m2 Helyszín: Budapest Kivitelezés: 2020-03-31 Irodaház: Paris Department Store Üzemeltető: ORCO Property Group

Ustream a nemrég felújított, legendás Párisi Nagyáruház három szintjét vette birtokba, vagyis közel 1800 négyzetméternyi irodateret bérel az Andrássy úton január óta. Korábban a Graphisoft Parkban dolgoztak, de kinõtték a helyüket, így találtak rá erre az unikális belvárosi lokációra. Érdekes kontrasztként hat, hogy a világörökség részét képezõ, nagypolgári palotákkal megtûzdelt sugárúton egy elegáns épületben egy hamisítatlan startup cég telepedett meg. Az összekötõ kapocs a két „világ” között maga a loft, így a régebben Divatcsarnokként mûködõ épület hatalmas belsõ tereivel, indusztriális fílingjével nagyszerû otthona lehet egy technológiai vállalatnak és az itt dolgozó Y-generációnak. 

A Ustream az élõ, interaktív videó közvetítésben tölt be vezetõ szerepet a világon. Korlátlan számban képes összekötni közvetítõket és nézõket egyrészt innovatív technológiai megoldásokkal, másrészt kiterjedt közösségi és értesítési funkciókkal, amelyek lehetõvé teszik bárki számára, hogy az általa szolgáltatott tartalom élõben váljon láthatóvá.


Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework