Verus görgős szék – Herman Miller kényelem elérhető áron


Az Europa Design kínálatában most jelent meg a Herman Miller legújabb irodai görgős székcsaládja, a Verus, amely kedvező árával hívja fel magára a piac figyelmét, miközben minden alkatrészében benne rejlik a világ vezető székgyártójának több évtizedes tudása és innovációja.

HERMAN MILLER VERUS HOME OFFICE SZÉK


A Verus irodaszék-család az innovatív anyaghasználat mellett a testsúlyhoz állítható szinkronmechanikával, valamint a Herman Miller székekben már megszokott csípő és gerinctámasszal gondoskodik felhasználóinak a kényelméről. A szinkronmechanika szabad mozgást enged a benne ülő testének, miközben folyamatosan gondoskodik a gerinc optimális megtámasztásáról. A Herman Miller védjegye a PostureFit, amely speciális támaszt jelent a csípőnek, így megakadályozva annak hátra esését. Kiegészítésképpen rendelhető a Herman Miller székhez állítható magasságú deréktámasz is.

A Verus három különböző háttámlával kapható: a műanyag Triflex három zónára van felosztva, így gondoskodva az optimális megtámasztásról. Emellett könnyen tisztítható, amely igen előnyös tulajdonság a fertőtlenítésben, a kórokozók elleni hatékony harcban. A hálós Interwave 2 háttámla szintén három lélegző részből áll, mindkét háttámla típus könnyen szellőzik. Ha valaki mégis ragaszkodik a kárpitos kivitelhez, a Verus természetesen ebben a formában is elérhető. A Verus széknek állítható az ülésmagassága, az ülésmélysége, valamint elérhető fix, magasságában állítható és 3D-s kartámasszal is.

HERMAN MILLER VERUS HOME OFFICE

A Herman Miller Verus organikus, lekerekített formájának köszönhetően az otthoni környezetbe is jól illeszkedik, így a Pandémia miatt otthon dolgozóknak is olyan ergonómiai kényelmet jelent, mint az irodában, ezáltal hozzájárulva a home office hatékonyságához.

A Verus a normál ülőmagasság mellett létezik bármagasságban is, amellyel álló magasságú asztalok mellett is lehet dolgozni, és tartozik tárgyalószék is a székcsaládhoz.


HERMAN MILLER VERUS TERMÉK OLDAL