H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998
HU | EN
Az Europa Design a Herman Miller forgalmazója 1996 óta Magyarországon.
Designoffice | HermanMiller | VERUS FORGÓSZÉK

VERUS FORGÓSZÉK

#egészségügy # irodai környezet # konferencia # kantin # hotel # recepció # munkapult # rendelő # orvosi szoba # görgő # csillagláb # gerincvédelem # office # home office #polimer # fa # hálós # textíl #healthcare
HOME > TERMEKEK > ULOBUTOROK > DOLGOZOI_FORGOSZEKEK > VERUS_FORGOSZEK

A Verus a Herman Miller hatékonyan megtervezett forgószéke, amely biztosítja az ergonómiai beállítást és támogatást, így rövid és hosszú távon is kényelmet nyújt.


Sokoldalú esztétika

A Verus termékcsalád szolid, mégis sokoldalú, amely számos színben és szövetben kapható, valamint a felfüggesztés, a kárpitozás vagy a TriFlex hátlap változatos konfigurációival könnyen illeszkedik bármilyen enteriőrhöz.


Ergonómia mindenkinek

Irodájában mindenki megérdemli az ergonómiai támogatást és a megfelelő gerinc tartást. Beépített hátoldali megerősítéssel és az állítható deréktámasz lehetőségével a Verus lehetővé teszi az dolgozók számára a wellness érzését.


A helyes tartás

Válassza a TriFlex megoldást, hogy a legtökéletesebb ergonómiát érje el. A mérnöki tervezés eredményeképpen három ergonómiai zónát határoztak meg – derék, gerinc és felső lapocka. Kényelmes illeszkedés, megfelelő szellőzés a gerinc teljes támogatása érdekében. Mivel ez a bútor tartós, könnyen tisztítható polimerből készül, a TriFlex minden munkakörnyezetben kiválóan működik, beleértve az egészségügyet és az oktatást is.


Europadesign © 2021 | All rights reserved | Powered By Twipsi © MVC Framework