Gratulálunk!


Az ÉV Irodája 2020 Győztese is minket választott!
A bp BSC Agora Hub projektje a Fenntartható és családbarát ( idén alapított) kategòriában lett az ELSŐ! 22000 m2-en 2400 Herman Miller cosm és setu szék szolgálja a #wellbeing ben is élenjáró cég munkatársainak hatékonyságát!

Köszönjük a bizalmat!


We furnished the most sustainable office of the year 2020 Award winner bp BSC Agora hub offices on 22000 m2 with 2400 cosm and setu chairs!


AZ ÉV IRODÁJA 2020 GYŐZTES PLAKETT


Tegnap, a Kopaszi Gáton rendezte meg az Iroda.hu egy kültéri zenés  Piknik keretében az ÉV IRODÁJA 2020 díjátadó gálát! Egy új kategóriát mutattak be a kialakult válsághelyzetre ,valamint az igencsak próbára tett  work-life balance felértékelődésére való tekintettel. Ez pedig az Év fenntartható  irodája  2020 díj, mely a családbarát szellemiségű munkahelyi kialakításokat és megoldásokat is díjazta. Büszkék vagyunk , hogy az ÉV iRODÁJA első helyezéseink sorát egy újabb- debütáló-  kategória győzelemmel gazdagíthatjuk!

2017-ben, az Irodaházak Éjszakája alkalmával voltunk az Agoránál. Azért csak -nál, mert akkor még csak egy nagy gödör volt és egy konténer irodaház, ahol a tervezők dolgoztak és mutatták meg nekünk a terveket.


IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA

IRODAHÁZAK ÉJSZAKÁJA


3 évvel később, 2020-ban a bp Business Service Center költözött az Agora Budapest irodaházába, amelynek berendezéséhez mi szállítottunk 1800 db Herman Miller Cosm dolgozói forgószéket, több, mint 600 db Herman Miller Setu széket, illetve a következő gyártók bútorai:

Herman Miller - Cosm forgószék

Herman Miller - Setu szék

A bp -nek 1800 db Cosm széket szállítottunk 20 kamionnal a 7 szinten 22.000 m2-en berendezett irodákba.

Képek a berendezett, Az Év irodája nyertes projektről:



A berendezett iroda képei a referenciáink között:

bp BSC REFERENCIA KÉPEK

 bp REFERENCIA KÉPEK 



Az Év Irodája 2020 díjátadó Pikniken a Fenntartható és családbarát iroda győztes bp

VIDEÓ  



Építészforúm weboldalán megjelent cikk a projektről:

CIKK