Mitől gamer szék egy irodaszék?


Egy ergonómiailag kifogástalan szék nemcsak egészségünk megőrzése és a mozgásszervi panaszok megelőzése végett elengedhetetlen, de a munkavégzés hatékonyságát is növeli, hiszen a szabad véráramlással elegendő oxigén és tápanyag jut sejtjeinkbe, nem fáradunk el és jobban tudunk feladatainkra összpontosítani.

 

Herman Miller kibővíti a gaming sorozatát a Special Gaming Edition Sayl Chair bevezetésével.


A merész szín találkozik a tudományos fejlesztéseken alapuló ergonómiával, stílusos játékra hívva a gamereket.

 Sayl   


Herman Miller gamer termékeinek legújabb tagja a Sayl szék. Ez a termék ergonómiailag a tökéletes kényelem érdekében lett kialakítva, hat új színnel, amely stílusos játékra hívja a gamereket. Több fajta beállítással és tudományosan alátámasztott struktúrával támogatja a játékosok mozgásigényét.


A Special Gaming Edition Sayl szék stílusos dizájnt, rugalmas tartást és kivételes értéket kínál, amely megfelel azon típusú játékosoknak, akik egész nap testhelyzetet és pozíciót váltanak. Eredetileg Yves Béhar tervezte, akit a függőhidak építészeti tervei ihlettek. A Sayl háttámlája annyira rugalmas, hogy össze is lehet hajlítani, ezért követi jól a benne ülő hátának a vonalát, ugyanakkor megfelelő támaszt ad a csípőnek.


„Veled együtt mozog! A Sayl gamer szék a játékosok intenzitásához igazodik, miközben rugalmas tartást és kényelmet kínál, pozitív hatásokkal a hosszú játék során.” - mondta Jon Campbell, a Herman Miller Gaming üzletág vezetője. "Ez a tökéletes termék azoknak az aktív játékosnak, akik nem tudnak nyugodton ülni."


A szék finomhangolható a kivételes személyre szabás érdekében, függetlenül attól, hogy egy játékos előrehajol, vagy szünetet tart a lejtőn. Jellemzői az állítható karmagasság és szélesség, valamint az ülés mélysége és magassága, enyhítve a lábakra nehezedő nyomást és lehetővé téve az ülő felületnek, hogy összhangban működjön a háttámlával. A gomb egyszerű elcsavarásával a játékosok szabályozhatják  az előre billenést és annak mértékét.


A Sayl keret nélküli hátlap kevesebb anyagot használ fel sokkal ötletesebben, mint a klasszikus játékszékek. A szék dematerializált kialakítása passzív csigolya támaszt biztosít, lehetővé téve a gerinc számára, hogy megőrizze természetes „S” alakját, segítve a helyes testtartást.

A szék harmonikus dőlése tartja a testet, lehetővé téve a gerinc kényelmes megtámasztását még akkor is, amikor a gamer előre hajol. A körvonalazott ülésbetét fröccsöntés és hab keverékével biztosítja a kényelmet, még akkor is, ha hosszú ideig játszik.


A fekete, piros, zöld, lila, kék és fehér színben kapható Special Gaming Edition Sayl szék számos lehetőséget kínál a játékosoknak saját egyéni stílusukhoz. Ezekkel az új kiegészítésekkel Sayl most Herman Miller történetében a legszélesebb színpalettával jelenik meg egy adott székből.

Sayl2


"Hasonlóan a nemrég megjelent Special Gaming Edition Aeron Chairhez, továbbra is reagálunk a játékközösség igényeire - nemcsak az ergonómia, hanem az esztétika szempontjából is" - mondta Campbell. „A Sayl nagyszerű értéket kínál számos beállítási lehetőséggel és izgalmas, új színválasztékkal. Bármely játékos megtalálhatja azt a széket, amely megfelel a személyiségének. "


A Special Gaming Edition Sayl Chair elérhető vörös, zöld, fekete és fehér színben.


Megnézem a gamer termékeket