A világ két legnagyobb és legfontosabb design cége egyesült néhány napja


A Herman Miller és a Knoll közös, új cége, a MillerKnoll megalapítása újrarendezi a piacot.


MillerKnoll


A Herman Miller és a Knoll egyesülésével a napokban létrejött MillerKnoll a világ egyik, ha nem a legnagyobb és legbefolyásosabb bútorgyártó cége. A Knoll megvásárlásával a Herman Miller a designipar erős vezetőjeként az iparág megújítását és a modern design újradefiniálását tűzte ki célul. A Herman Miller márkacsoport mind több területet felölelő portfóliót hozott létre az elmúlt években, ami a Knoll csatlakozásával most új, magasabb szintre lépett.


 MillerKnoll


Mindkét cég legendás múlttal rendelkezik: a 20. század úttörő tervezőikonjaival közreműködve forradalmasították a kortárs designt, és olyan irodaszervezési megoldásokat dolgoztak ki, amelyek évtizedek óta meghatározzák a munka világát.


MILLER KNOLL AERONHerman Miller Aeron forgószék


KNOLL DIAMONDKnoll Diamond szék

 

A design világ legjobbjai mostantól egy csapatban dolgoznak, egymás eredményeire épülve még szélesebb választékkal, válsághelyzetben is stabil kiszolgálással. A MillerKnoll szándéka megfelelő irodai és otthoni környezettel lehetővé tenni, hogy a használó a gyorsan változó körülményekhez sikeresen és gyorsan adaptálódjon, mi több, felkészülten nézzen szembe a 21. század nem várt kihívásaival.

 MILLERKNOLL HIVATALOS LEVELE AZ ÜGYFELEKNEK