A MillerKnoll a designipar új, erős vezetője


A világ két legnagyobb és legfontosabb design cége egyesült néhány napja. A Herman Miller és a Knoll közös, új cége, a MillerKnoll megalapítása újrarendezi a piacot.


MILLERKNOLL

 

A Herman Miller és a Knoll egyesülésével a napokban létrejött MillerKnoll a világ egyik, ha nem a legnagyobb és legbefolyásosabb bútorgyártó cége. A Knoll megvásárlásával a Herman Miller a designipar erős vezetőjeként az iparág megújítását és a modern design újradefiniálását tűzte ki célul. A Herman Miller márkacsoport mind több területet felölelő portfóliót hozott létre az elmúlt években, ami a Knoll csatlakozásával most új, magasabb szintre lépett.


MILLERKNOLL BRANDFELHŐ

 

Mindkét cég legendás múlttal rendelkezik: a 20. század úttörő tervezőikonjaival közreműködve forradalmasították a kortárs designt, és olyan irodaszervezési megoldásokat dolgoztak ki, amelyek évtizedek óta meghatározzák a munka világát.


HERMAN MILLER AERONHerman Miller Aeron forgószék

 AERON TERMÉKOLDAL 

 


KNOLL DIAMOND CHAIRKnoll Diamond szék


A design világ legjobbjai mostantól egy csapatban dolgoznak, egymás eredményeire épülve még szélesebb választékkal, válsághelyzetben is stabil kiszolgálással. A MillerKnoll szándéka megfelelő irodai és otthoni környezettel lehetővé tenni, hogy a használó a gyorsan változó körülményekhez sikeresen és gyorsan adaptálódjon, mi több, felkészülten nézzen szembe a 21. század nem várt kihívásaival.

 MILLERKNOLL HIVATALOS TÁJÉKOZTATÓ LEVELE 


További híreink a frigyről hamarosan...