Fedezd fel a HAY termékeit, amelyek a lehető legrövidebb idő alatt kerülhetnek otthonodba!
Bemutatjuk a Herman Miller – HAY legújabb ready to ship katalógusát, amelyben a home területeken modern esztétikával alkalmazható design darabok széles választékát ismerhetjük meg. A cikk végén a teljes katalógus kínálata megtekinthető. 


About A Chair 22

Egy székről 22 FotelAAC 22

A Hee Welling által tervezett About A Chair 22 fotel üdítően finom háttámlát kínál, amely illeszkedik a sorozat funkcionális egyszerűségéhez. A strapabíró, könnyű polipropilénből készülő, átölelő, ívelt héj és ferde fa láb optimális kényelmet biztosít. Sokféle színben és kivitelben kapható.

- Kényelmes fotel étkezőbe vagy munkaterületre.
- Fa lábak.
- Hajlított, szoborszerű ülés, amely kényelmesen átöleli a testet.
- Fröccsöntött polipropilén héj.

J-series

J-seriesJ-series – J41, J110, J77, J104

A Børge Mogensen klasszikus J41-es székének HAY reprodukciója letisztult designnal rendelkezik, amely ötvözi a ferde háttámlát és a szélesen elhelyezett orsó formájú elemeket. A széles rétegelt lemez üléssel és a tömör tölgy vagy bükk vázával ez a design egyszerre klasszikus és kényelmes.

- Finoman ferde háttámlával és szélesen elhelyezett orsó formájú elemekkel.
- Tömör tölgy vagy bükk váz.
- Öntött rétegelt lemez ülőke, tölgy vagy bükk furnérral.

J42_3
J41

A HAY klasszikus J 42-es székének reprodukciója egyértelműen tükrözi a tervezési filozófiáját. A precíz arányok egyszerű vízszintes és függőleges vonalakkal ívelt orsós háttámlával és szögletes kartámaszokkal készülnek.

- Finoman ferde háttámlával és szélesen elhelyezett orsókkal.
- Tömör tölgy vagy bükk váz.
- Öntött rétegelt lemez ülőke, tölgy vagy bükk furnérral.

J 42 Fotel
J42   J42
J42

HAY J104
J104

Pastis

A Julien Renault francia tervező által  tervezett Pastis kollekció a hitelességre, az erőre és a kiváló minőségű kivitelezésre épül – mindezt azzal a szándékkal, hogy egy évtizedekig kitartó, időtlen kollekciót hozzon létre. A finoman ívelt üléstámlával és a kényelem érdekében hullám formával rendelkező Pastis fotel a masszív kivitelezés és a kecses esztétika egyensúlyát alkotja, így olyan sokoldalú széket hoz létre, amely egyéniséget sugároz – az élet élvezetéhez, az étkezéshez, a társasági élethez a melegség és vitalitás érzetét kelti. Különféle fafajtákban és színekben kapható.

- Kényelmes fotel, amelyet a francia sörözők ihlettek.
- Tömör kőris, tölgy vagy dió váz.
- A karfa, az ívelt háttámla és hullám formája további kényelmet biztosít.

HAY Pastis

HAY Pastis
Pastis

HAY ready to ship KATALÓGUS