HEY! Frissítse otthoni irodáját.


A Herman Miller csoport többségi részesedést szerzet a dán HAY bútorgyártó vállalatban.


A HAY termékei között mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy otthoni irodáját úgy alakítsa ki, ahol örömmel tölti el a munkanapját, legyen ez bútor, asztali kellék, világítás vagy tároló.


HAY története: A Koppenhágában 2002-ben alapították kortárs bútorok megalkotásának ambíciójával.  Az alap elképzelése az volt, hogy kiváló minőségű és jól megtervezett termékeket hozzanak létre a világ legtehetségesebb, legkíváncsibb és legbátrabb tervezőivel együttműködve. Az építészet elvei és a divat dinamikus jellege ihlette HAY márka lelkes nemzetközi közönségre talált. A kifinomult ipari gyártási folyamatok iránti elkötelezettségük révén arra törekszenek, hogy a jó design elérhető legyen.


A HAY kiváló minőségű, jól megtervezett bútor és kiegészítő katalógusa örvendetes és jól variálható kiegészítője lett a Herman Miller csoport családjának. A Herman Miller örömmel alakította ki partnerségét a HAY két alapítójával Rolf és Mette Hay-jel, akik innovatív termékirányt és különösen friss perspektívát visznek a modern dizájnba. A HAY testvéreket 2019-ben a Fast Company 100 legkreatívabb emberei közé választottak. 


A HAY tulajdonosi helyzetének növelése közvetlenül összhangban áll Herman Miller stratégiai prioritásával a nyereséges növekedés felgyorsítása érdekében, miközben a Herman Miller ökoszisztémába való további integráció felgyorsítja a HAY márka fejlődését globálisan.

"A HAY méretezése kulcsfontosságú a kiskereskedelmi és szerződéses piacon belüli lábnyomunk bővítésében, miközben elérjük a fiatalabb, városi demográfiai csoportot, amelyet a terjeszkedésre szántunk" - mondta Andi Owen, Herman Miller elnök-vezérigazgató. "Nagyon büszke vagyok a tervezés első megközelítésére, amelyet a HAY egy már izgalmas márkacsaládhoz vezetett."


"Örömmel folytatjuk és bővítjük a HAY kapcsolatát Herman Millerrel, egy céggel, amelynek tervezési öröksége nagyon inspirálta mind a modern életmódot, mind Mette-t és engem" - mondta Rolf Hay. "Herman Millerrel kialakított partnerségünk lehetővé tette számunkra, hogy kiváló tervezőink kiváló minőségű termékeit még több ember számára hozzáférhetővé tegyük a világ minden tájáról."


"Herman Millerrel kialakított partnerségünk segít abban, hogy azt tegyük, amit a legjobban csinálunk - nagyobb léptékben" - mondta Henrik Steensgaard, a HAY vezérigazgatója.

Egy kis inspiráció érdekében fedezze fel irodai termékeink választékát!