Az LOSZ Év Lakberendező 2023-as pályázatán kiemelt támogatókként veszünk részt, mind az értékelésben és a díjazásban is. Alábbi cikkünkben ezért összegyűjtöttünk olyan általunk forgalmazott márkákat, melyek termékei inspirációval szolgálhatnak és így segítségül lehetnek a tervezésnél – és természetesen a későbbiekben is.

Az Év Pályakezdő Lakberendezője feladatkiírás szerinti vállalkozói rész kialakításához ajánljuk többek között olyan márkák termékeit, mint a Herman Miller, az Arper, az Andreu World vagy a Wilkhahn.

A pályázók felkészülését pedig a Design Drazsé szakmai workshop alkalmakkal segítjük, melyek két időponzban kerülnek megrendezésre, és az alábbi linken lehet jelentkezni:


1. alkalom: október 5. csütörtök, 9:00-12:00

REGISZTRÁCIÓ AZ I. ALKALOMRA: október 5 


2. alkalom: október 11. szerda 9:00-12:00

REGISZTRÁCIÓ A II. ALKALOMRA: október 11



Herman Miller

A Herman Millernél olyan modern íróasztalokkal tervezhetünk, melyeket a munkastílusok és irodai igények széles skálája köré terveztek, ikonikus sziluettekkel, amelyek kiemelik a terek stílusát és kifinomultságát.

Mindezek mellett a márka modern irodai székei kiegyensúlyozottságukkal és iparágvezető kényelemmel rendelkeznek – legyen szó asztali vagy irodai bárszékekről, melyek szintén megállják a helyüket az otthoni környezetben.

A Mirra 2 szék jó választás lehet azoknak, akik ülés közben is sokat mozognak – ezt a rugalmasságot az intuitív beállítások és a dinamikus anyagok támogatják.

 HERMAN MILLER TERMÉKEINK 



Arper

Modern dizájntermékek sorából választhatunk, melyek az esztétikát és a használhatóságot egyaránt előtérbe helyezik – legyenek azok székek, kanapék, asztalok vagy modern design kiegészítők – emellett a fenntarthatóságot is komolyan veszik.  

Az Arper modern asztali és irodai székeit dinamikus és kreatív munkakörnyezetekhez tervezték, ötvözve a technológiát és a kényelmet. Kanapéi és nappali bútorai megfelelően illeszkednek nagyobb home office terekbe, ahol vendégek fogadására is számíthatunk.

A képen látható például a Shaal moduláris kanapé, mely a lakótértől az irodahelyiségig egyaránt stílusos és otthonos hangulatot kelt.

 ARPER TERMÉKEINK 



Wilkhahn

Minden otthoni irodai berendezéshez szükség van egy megbízható asztalra, a megrendelő igényeihez igazodva. A munkaasztal kiválasztásakor figyelembe kell vennünk az olyan tényezőket, mint a home office helyiség mérete, a szükséges felület nagysága, a tárolási igények és az előnyben részesített munkapozíció.

A Wilkhahn Versa nevű moduláris asztalkínálata ötvözi a kifinomult formákat és a kiváló minőséget a testre szabott kialakítással és helyiséghasználattal. A klasszikusan stílusos keret kiemeli a konfigurációk kivételesen jó minőségű, légiesen könnyű megjelenését.

 WILKHAHN TERMÉKEINK 



Andreu World

A márka legfontosabb alapanyaga a fa, mely melegséget áraszt, megmunkálásra a részletek mesterien finom kidolgozása jellemző. A bútorok redukált formanyelve, finom ívei időtlen eleganciát eredményeznek. Az Andreu World tárgyalók bútorozására is specializálódott, tehát egészen biztosan találhatunk a home office berendezéséhez megfelelő darabokat.

Ilyen lehet például a Calma szék, mely ihletet merít egy barátságos munkahely kialakításának ötletéből, a kényelem és a nyugalom fokozása érdekében.

 ANDREU WORLD TERMÉKEINK